Drengekager

Så har jeg brugt de sidste to aftener på at lave rigtige drengekager, totalt sjovt og en udfordring og lave noge helt nyt, men puha det gav også lidt stress.

Det varme og samtidige fugtige vejr drillede mig noget, mmf´en var temmelig svær at arbejde med, særlig lynet mcqueen drillede mig meget, den smeltede nærmest mellem fingrene på mig og fik desværre slet ikke det finish jeg gerne ville have haft. Kunne bare ikke gøre det store i situationen da jeg skulle have kagen med ud af døren næste morgen kl 6.15……igår aftes skulle jeg aldeles ikke lave flere biler, men mon ikke der på en tidspunkt smutter endnu en bil med i galleriet igen 😉

Fik jo også lavet fodboldkage og buge 2½ time på at lavet real madrids logo, som ikke er det nemmeste i verden, men synes da det kom til at ligne meget godt, er i hvertfald selv ganske tilfreds med den kage.

de to kager, så kan i selv bedømme 🙂

 

 

Næste projekt er at hækle min hund færdig, pt består den af et hoved, to øre og en snude, så må se om jeg snarest kan få det sidste af den færdig 🙂

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Kager. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *